Een opvangreglement in functie van uw kind

Met het opvangreglement van kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) maken wij de aanpassing van thuis naar crèche zo aangenaam mogelijk.

Regels in het voordeel van uw kind

Om onze kinderopvang zo vlot mogelijk te laten verlopen, hanteren we van bij het begin strikte afspraken.Elk kind bij ons in Ekeren moet zich op zijn gemak voelen. Zo verloopt de aanpassing van thuissituatie naar kinderopvang gemakkelijker en zult u minder problemen ondervinden. Met ons huishoudelijk reglement brengen we de nodige structuur aan. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor u.

Het complete reglement omvat praktische informatie wat betreft ziekte, brengen en afhalen, betaling en tarieven, kleding, reservatie, inschrijving…u zult meteen zicht hebben op onze werking. Klik hier om het reglement te bekijken.

Continu up-to-date

Onze deskundigen stelden alle regels met zorg op en voeren regelmatig updates uit waar nodig. We respecteren alle wettelijke voorschriften en bezitten een vergunning van Kind&Gezin. Bij inschrijving dient u het reglement te ondertekenen, want goede afspraken maken goede vrienden.

Interesse? Contacteer ons dan als de bliksem voor de inschrijving van uw kind(eren)!

Back to Top