CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - vrijdag
    07u30 -18u30

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Proef de sfeer van ons kinderdagverblijf

In het gezellige kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) voelt elk kind zich direct thuis

Een gezellige kinderkribbe

Als ervaren kinderverzorgers doen we er alles aan om een knus en huiselijk gevoel in de kinderopvang te creëren. Er is voldoende ruimte, zodat de kindjes alle kans hebben om te spelen. We hebben bovendien veel educatief en verantwoord speelgoed

Is het mooi weer? Dan kan uw kind heerlijk ravotten in onze openlucht speeltuin

Actief betrokken bij uw kind 

We organiseren verschillende thema-activiteiten en visuele voorstellingen om ouders zo te betrekken bij de ontwikkeling van hun kind(eren).  

Wilt u een beter beeld krijgen van onze kindvriendelijke omgeving in Ekeren? Bekijk hier een aantal foto’s van onze activiteiten en inrichting.

Overtuigd? Kom dan snel eens langs in Ekeren om de sfeer op te snuiven! Contacteer ons voor een afspraak.

Openingsuren en praktische afspraken

Onze crèche is het hele jaar geopend (met uitzondering van de Kerstvakantie) van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 18u00. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze crèche. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accommodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier