CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Betaalbare, kwalitatieve kinderopvang

Bij kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) betaalt u een redelijke prijs, voor zeer betrouwbare en kwalitatieve kinderopvang.

Onze tarieven voor kinderopvang

We hanteren bijzonder gunstige tarieven (die jaarlijks kunnen worden aangepast): 

  • Voor een dag (maximum 10 uur opvang) betaalt u sinds 1 januari 2015 slecht 29 euro. 
  • Een halve dag (maximum 5 uur) kost u 20 euro. 
  • Per half uur extra betaalt u een supplement van 3,25 euro. 


In deze prijs is een warme maaltijd en fruitpap inbegrepen. Op basis van uw wensen stellen we een opvangplan op. U beslist zelf over de termijn van uw opvang.

Waarom een waarborg? 

Bij inschrijving van uw kind(eren) betaalt u een waarborgsom, die gelijk staat aan twee mannen opvang volgens het voorgestelde opvangplan. 

Na betaling van deze waarborg is uw kindje verzekerd en bevestigt u de onderlinge overeenkomst met vzw Boldo. De waarborg wordt – indien het  reglement werd nageleefd - aan het einde van de opvangperiode integraal teruggestort.

Interesse? Contacteer ons dan snel om uw persoonlijk opvangplan op te stellen!

Openingsuren en praktische afspraken

Onze crèche is het hele jaar geopend van maandag tot vrijdag tussen 7u30 en 18u30. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt. Onze tarieven houden we betaalbaar.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze crèche. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accomodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier