CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - vrijdag
    07u30 -18u30

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Duidelijke structuur voor uw kind

Wij doen ons best om de overgang van thuis naar crèche zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom gebruiken we bij kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) een huishoudelijk reglement

Ons opvangreglement 

Om onze kinderopvang zo vlot mogelijk te laten verlopen, hanteren we van bij het begin strikte afspraken. Met ons huishoudelijk reglement brengen we de nodige structuur aan. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen, maar ook voor u.

Zo zorgen we ervoor dat ieder kind zich op zijn of haar gemak voelt. Bovendien zorgen duidelijke regels ervoor dat uw kind zich sneller thuis voelt bij de kinderopvang. 

Ons reglement omvat praktische informatie met betrekking tot ziekte, brengen en afhalen, betaling en tarieven, kleding, reservatie, inschrijving… Klik hier om het volledige reglement te bekijken.

Continu up-to-date

Onze deskundigen stelden alle regels met zorg op en passen het reglement regelmatig aan. Natuurlijk respecteren we hierbij alle wettelijke voorschriften en bezitten we een vergunning van Kind & Gezin

Bij inschrijving dient u het reglement te ondertekenen, want goede afspraken maken goede vrienden.

Interesse in onze kinderopvangContacteer ons en dan regelen we de inschrijving van uw kind(eren)!

Openingsuren en praktische afspraken

Onze crèche is het hele jaar (met uitzondering van de Kerstvakantie) geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 7u00 en 18u00. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt. Onze tarieven houden we betaalbaar.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze crèche. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accommodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier