CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Betaal nooit te veel dankzij onze vakantieregeling 

Dankzij de vakantieregeling van kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) kunnen we u steeds een flexibele opvang garanderen.

Het hele jaar door kinderopvang

Onze groepsopvang in Ekeren is het hele jaar door geopend van maandag tot en met vrijdag, doorlopend van 7u30 tot 18u30. 

De crèche is wel gesloten tijdens brugdagen en wettelijke feestdagen. Om er zeker van te zijn dat u voldoende tijd heeft om voor deze dagen alternatieve opvang te voorzien, informeren wij u altijd ten laatste in december over de sluiting van onze kindercrèche in het daaropvolgende jaar.

Gedetailleerd opvangplan

Gaat u met uw kinderen op vakantie of heeft u een aantal weken geen opvang nodig? Dan hoeft u bij ons uiteraard niet te betalen

Bij de inschrijving van uw kind stellen we samen een opvangplan op. Wilt u nog wijzigingen aanbrengen in dit plan? Dat kan ten laatste 2 maanden van tevoren worden doorgegeven. Wij willen u vragen om dit altijd schriftelijk te doen. 

Dankzij deze manier van werken betaalt u nooit te veel!

Interesse in kinderopvang bij Bollemol & Dolledol in Ekeren? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Openingsuren en praktische afspraken

Onze crèche is het hele jaar geopend van maandag tot vrijdag tussen 7u30 en 18u30. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt. Onze tarieven houden we betaalbaar.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze crèche. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accomodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier