CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - vrijdag
    07u30 -18u30

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Wij zijn gans het jaar geopend op de Kerstvakantie na 

Doordat we het ganse jaar geopend zijn kunnen we u steeds een flexibele opvang garanderen.  De vakantieregeling van kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) vindt u hier 

Het hele jaar door kinderopvang

Onze groepsopvang in Ekeren is het hele jaar door geopend (met uitzondering van de Kerstvakantie) van maandag tot en met vrijdag, doorlopend van 7u00 tot 18u00. 

De opvang is wel gesloten tijdens brugdagen en wettelijke feestdagen en tijdens gans de Kerstvakantie. Om er zeker van te zijn dat u voldoende tijd heeft om voor deze dagen alternatieve opvang te voorzien, informeren wij u altijd ten laatste in december over de sluiting van onze groepsopvang in het daaropvolgende jaar.

Gedetailleerd opvangplan

Gaat u met uw kinderen op vakantie of heeft u een aantal weken geen opvang nodig door ziekte of andere reden dan voorziet het reglement in 20 respijtdagen die u niet hoeft te betalen

Bij de inschrijving van uw kind stellen we samen een opvangplan op. Wilt u nog wijzigingen aanbrengen in dit plan dan kan dat ten laatste 2 maanden van tevoren worden doorgegeven. Wij willen u vragen om dit altijd schriftelijk te doen. 

Dankzij deze manier van werken betaalt u nooit te veel!

Interesse in kinderopvang bij Bollemol & Dolledol in Ekeren? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Openingsuren en praktische afspraken

Onze groepsopvang is het hele jaar geopend (met uitzondering van de Kerstvakantie) van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 18u00. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze opvang. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accommodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier