CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - Zaterdag
    09u00 - 12u30 | 13u30 - 18u00

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Opvang op maat dankzij de inlichtingenfiche en het heen- en weerschriftje

Om uw kinderen een veilige en verantwoorde opvang te kunnen bieden gebruiken we bij Kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) een inlichtingenfiche en een heen-en-weerschriftje.

Uw persoonlijke inlichtingenfiche

We streven naar een persoonlijke en verantwoorde opvang. Daarom vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen met informatie over de slaap-, eet- en leefgewoontes van uw kind. 

Ook de medische achtergrond en eventuele medicatie mogen niet ontbreken. Bovendien weten we dankzij het inlichtingsfiche wie we wanneer moeten contacteren in geval van nood. Zo garanderen we een veilig verblijf in onze kindercrèch. 

Natuurlijk behandelen we alle gegevens met de grootste discretie.

Extra informatie via heen-en-weerschriftje

Een vlotte samenwerking komt van 2 kanten. We voeren dagelijks persoonlijke gesprekken met alle ouders. Daarnaast gebruiken we een heen-en-weerschriftje

Hierin noteren we elke dag de gewoontes en ontwikkeling van uw kind. Heeft u zelf op- of aanmerkingen? Dan kunt u die in het schriftje toevoegen. Op deze manier kunnen we problemen snel detecteren en oplossen

Spreekt onze manier van werken u aan? Vul hier dan meteen de inlichtingenfiche in en contacteer ons!

Openingsuren en praktische afspraken

Onze crèche is het hele jaar geopend van maandag tot vrijdag tussen 7u30 en 18u30. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt. Onze tarieven houden we betaalbaar.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze crèche. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accomodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier