CONTACTGEGEVENS

  • Maandag - vrijdag
    07u30 -18u30

  • Kies voor onze betrouwbare opvang
  • Tarieven

Opvang op maat dankzij de inlichtingenfiche en D-care registratiesysteem

Om uw kinderen een veilige en verantwoorde opvang te kunnen bieden gebruiken we bij Kinderdagverblijf Bollemol & Dolledol in Ekeren (Antwerpen) een inlichtingenfiche en maken we gebruik van het D-care registratiesysteem.

Uw persoonlijke inlichtingenfiche

We streven naar een persoonlijke en verantwoorde opvang. Daarom vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen met informatie over de slaap-, eet- en leefgewoontes van uw kind. 

Ook de medische achtergrond en eventuele medicatie mogen niet ontbreken. Bovendien weten we dankzij het inlichtingsfiche wie we wanneer moeten contacteren in geval van nood. Zo garanderen we een veilig verblijf in onze kinderopvang. 

Natuurlijk behandelen we alle gegevens met de grootste discretie.

Extra informatie via D-care registratiesysteem

Een vlotte samenwerking komt van 2 kanten. We voeren dagelijks persoonlijke gesprekken met alle ouders. Daarnaast gebruiken we het D-care registratiesysteem. 

Hierin registreren we elke dag de gewoontes en ontwikkeling van uw kind. Heeft u zelf op- of aanmerkingen dan kunt u die rechtstreeks of ook via mail melden. Op deze manier kunnen we problemen snel detecteren en oplossen.  Elke dag krijgt u na de opvang een dag-overzicht van hoe uw kindje die dag heeft doorgemaakt. 

Spreekt onze manier van werken u aan? Vul hier dan meteen de inlichtingenfiche in en contacteer ons!  Hier vindt u het pdf-bestand.

Openingsuren en praktische afspraken

Onze crèche is het hele jaar geopend (met uitzondering van de Kerstvakantie) van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 18u00. Bij inschrijving stellen we een gedetailleerd opvangplan samen volgens de termijn van uw keuze. Bij inschrijving vragen wij u een inlichtingenfiche in te vullen, zodat wij optimaal geïnformeerd zijn. Wij zullen ook u steeds op de hoogte houden. Wij werken volgens een reglement dat optimale zorg mogelijk maakt. Onze tarieven houden we betaalbaar.

Interesse? Contacteer ons, wij verwelkomen u graag in onze crèche. Wenst u nu al een kijkje te nemen in onze accommodatie, dan is er onze fotopagina.

Contactformulier